Beni Affet 615. Bölüm Tek Parça izle 6 Ekim 2014



Beni Affet 615. BolumBeni Affet 615. Bölüm Full Hd izle,Beni Affet 615. Bölüm Full Hd izle,Beni Affet 615. Bölüm Full Hd seyret,Beni Affet son bölüm izle,Beni Affet 615. Bölüm izle

Beni Affet 615.Bölüm Özet:Geçmiş “her zaman” güzel anılarla yad edilmez, bazen geçmiş, üzeri hiç açılmamasını istediğimiz sırlarla kaplıdır. Bu sırlar “kimi zaman” kendi haytımızı korumak için iken kimi zaman, sevdiklerimizin hayatını korumak içindir! Yıllar önce “Feride ve Eylül’ün” ailesinin yandığı yangının artık gizli saklı kalır bir yanı yoktur, her şey ortaya çıkmaktadır.
Cüneyt “Dilek’ten” duydukları karşısında şaşkınlık içindedir. Dilek giderken “Feride’nin ailesinin yandığı o kazayla ilgili Osman’ı suçlamıştır..” Gerçekten “bu” yangının içinde Osman’ın parmak izi var mıdır?
Cüneyt bu olayın peşine düşer, geçmişin sırlarını çözmek istemektedir ve babası bu işin “içinde” olduğu için kendisinden her şeyi saklamaktadır ama Cüneyt’ten hiçbir şey kaçmaz.. “Ortalarda” bir kaset olduğunu öğrenir Cüneyt, yangınla ilgili gerçeklerin olduğu bir kaset. Cüneyt’in yeni hedefi odur, o kaseti ele geçirip “her” şeyi ortaya çıkartmak..
Öte yandan “herşeyin” ortasında Feride Eylül’ün karşısına çıkar, “ikili” beraber DNA testi yaptırmaya giderler. Feride “ne olsun” her şey ortaya çıksın, Cüneyt’e anlatacağım diye bu yola çıkar, Eylül’se bu duruma çok sevinir..
Öte yandan İnci ve Kemal’in baş başa kalması, Bahar’ın “Kemal’i” arıyor olması, Yusuf’un durumu, her şey allak bullak olmuştur. Bahar “Kemal” hayatta dedikçe, herkesin ortak tepkisi “öldü” Kemal oldukça Bahar “ailesinden” uzaklaşamaya, “Kemal” hayatta diyen Cesur’a yaklaşmaya başlar. Bu tehlikeli yakınlaşma Cesur’un işine gelirken, bu durumu kullanmaya başlar.
Öte yandan Bahar’ı gören Kemal’in Bahar’ı tanıyıp tanımayacağı, Bahar’ın Kemal’i görüp göremeyeceği üzerine kurulu olan bir bölüm, hepimizi heyecana boğacaktır.
Bütü bunların ortasında, “Kemal’e” hayran hayran bakan İnci’nin içini kaplayan “sıcak” şeyin adı nedir? Aşk mıdır? Sevgi midir? Bu güçlü, yakışıklı adamla dağ başında bir evde yaşamak, daha fazla zaman geçirmek istemektedir İnci..
Öte yandan Kader ve Sait aşkı son sürat ilerlemektedir. Leyla’yla ilgili “henüz” bir bilgi yoktur. Bu konuda “bilgi” geldiğinde paylaşılacaktır.

Labels: , ,



Leave A Comment:

Toplistler

a
Blogger tarafından desteklenmektedir.